TENTANG SAYA

Nama saya Sofinah Lamudin. Senang dengan panggilan "SOFIE". 27 tahun dan berasal dari Wilayah Persekutuan Labuan. Sudah berkahwin dengan MR.BEE (Mohd Nasyit). Saya Terlibat dalam dunia internet sejak tahun 2006 dan berkecimpung dalam bisnes internet sejak tahun 2012. Pada tahun 2012 juga, saya banyak terlibat danbelajar mengenai kesihatan di sebuah syarikat produk kesihatan dan kecantikan. Sejak dari itu, saya mengambil serius berkenaan kesihatan diri dan cuba untuk berkongsi info kesihatan melalui ZONE KLIK TO SIHAT pada tahun 2014. Namun, blog ini terpaksa dihentikan atas sebab-sebab tertentu. Pada tahun 2017, saya memulakan semula blog ini untuk tujuan yang sama.

BLOG ZONE KLIK TO SIHAT

Blog ini hanya akan mengongsikan dengan pembaca berkenaan informasi kesihatan sahaja seperti pemakanan, diet sihat dan semua yang berkaitan dengan kesihatan. Semoga semua artikel kesihatan dari ZONE KLIK TO SIHAT akan bermanfaat kepada pembaca dan yang memerlukan.

PENAFIAN

Setiap artikel kesihatan yang ditulis di dalam blog ZONE KLIK TO SIHAT adalah di tulis berdasarkan sumber dan rujukan kesihatan dari buku dan internet. Sila baca penafian penuh.

Sofinah Lamudin - ZONE KLIK TO SIHAT.

PENAFIAN

Hakcipta terpelihara 2017. Setiap yang ditulis di ZONE KLIK TO SIHAT merupakan ilmu pengetahuan mengenai kesihatan dari pelbagai sumber dan rujukan dari internet mahupun buku-buku panduan berkaitan dengan kesihatan. Penulisan, panduan,tutorial dan pembelajaran di dalam bolg ini bukanlah satu arahan atau saranan dari pihak profesional. Penggunaan ilmu atau pembelajaran dari isi kandungan blog ini adalah bukan seratus peratus muktamad.Pihak ZONE KLIK TO SIHAT tidak akan bertanggungjawab atau jaminan terhadap ketidak-lengkapan dari setiap panduan,tutorial dan pembelajaran yang ditulis di dalam blog ini sama ada tersurat mahupun tersirat. Setiap penulisan yang ada di dalam blog ini kemungkinan terdapat informasi yang sudah dikemas kini dari pihak sumber dan rujukan. Pihak ZONE KLIK TO SIHAT tidak akan bertanggungjawab atas risiko mendapat informasi yang belum dikemas kini terutamanya di artikel yang lepas-lepas. Pihak ZONE KLIK TO SIHAT berhak untuk mengubah atau memperbaharui informasi di dalam blog ini setiap masa.


Sofinah Lamudin - ZONE KLIK TO SIHAT.